Cavendish, Rosamund

Social-climbing jongedame, oud-verloofde van Jonathan en nu kennis (en onwillige vriendin?) van de party

Description:

Rosamund Cavendish leerde de party kennen toen ze op bezoek ging bij haar verloofde, Jonathan Lockwood. Het klikte niet bepaald tussen hen (met name Leyna niet, die nogal, ahem, gezegend was door St Cuthbert in de boobs-area).

Jonathan's dood kwam nogal als een klap. Ze ging terug naar Anerion, waar ze vandaan kwam, en probeerde daar haar klauwen in Daniel Lockwood te slaan, Jonathan's neef. Daniel moest niks van haar hebben, zelfs niet toen ze helemaal naar Kemet kwam om zich aan hem op te dringen. Leyna maakte meer dan duidelijk dat Rosamund geen kans meer maakte op Daniel.

Ze woont nu in Antarcene en is een beetje zoekend naar wat ze nu moet. Ze wil heel graag bij de high society horen, maar ze heeft er niet de juiste sociale contacten voor. Ze heeft een aanbod gehad van Vincent de Montacue om haar te helpen, maar hij wil er dingen voor terug die ze liever niet aan hem geeft. Gelukkig voor haar begint Vincent's formidabele vrouw, Christiana de Montacue, zich er nu ook mee te bemoeien…

Bio:

Cavendish, Rosamund

Antarcene Linda_Lupos